Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Nici păsările, nici avionul nu mai zboară de pe Aeroportul din Brașov, un zbor a fost întârziat din cauza înaripatelor

Publicat: vineri, 23 Iunie 2023 , ora 13.41
Sursa foto: Facebook / Dan Air
Sursa foto: Facebook / Dan Air

Cele două curse operate de Dan Air pe ruta Londra - Brașov și retur vor fi efectuate cu întârziere, astăzi, după ce aeronava care urma să aterizeze pe Aeroportul de la Brașov a lovit un stol de păsări.

De asemenea, zborul DN258, Londra - Brașov, va ateriza la București, deoarece Aeroportul de la Brașov se închide la ora 19.00.

"La aterizarea pe aeroportul Brașov, aeronava DAN AIR a întâmpinat o ingestie la motor a unor păsări ceea ce impune controale tehnice amănunțite. Din păcate, pe aeroportul Brașov nu există nicio organizație de întreținere, așa că D.T. de la Craiova, R.T și S.A. de la București se îndreptă către Brașov pentru a interveni și a remedia situația. Din cauza stării drumurilor, intervenția organizațiilor suport este îngreunată de distanța mare de deplasare. Așadar, pentru siguranța dvs. suntem nevoiți să întârziem operarea zborurilor DN257 și DN258 (Brașov - Londra - Brașov) cu 6 ore", informează compania Dan Air.
Radio România Brașov FM