Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sterilizări gratuite pentru pisici

Publicat: duminică, 25 Iunie 2023 , ora 15.12
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Dacă vreți să adoptați o pisică sau dacă aveți deja una și a venit vremea să o sterilizați, acum este momentul să vă adresați Asociației CatKeen, pe care o puteți găsi astăzi la evenimentul Street Delivery din centrul Brașovului.

Serviciile sunt gratuite, iar reprezentantul Asociației CatKeen, Lidia Cotelnic ne-a oferit mai multe detalii:

"Salvăm pisici, încurajăm sterilizatul, avem campanii de sterilizare gratuită, inclusiv pisicile de stradă fără stăpân dacă doriți le prindeți, le aduceți la noi sau ne sunați, dăm detalii. Astăzi suntem aici la street delivery. Încercăm adunăm cât mai multe donații pentru a susține cauza pe care o avem. Avem, în total, în adăpost și în fostere, 150 de pisici, dintre care foarte mulți biberonei. Sunt multe abandonuri în perioada aceasta, așa așteptăm și cerem ajutorul ca putem salva și putem susține toate aceste pisici pe care le avem în grijă."

Micii blănoși care așteaptă un stăpân pot fi văzuți pe pagina de facebook a asociației. Acolo aflați despre comportamentul fiecărei pisici care poate fi adoptată și povestea ei de viață, din momentul în care a fost găsită până a ajuns în grija Asociației CatKeen.

Camelia Vlad