ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ploile au făcut ravagii în județele Brașov și Covasna

Publicat: duminică, 25 Iunie 2023 , ora 20.51
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

Precipitațiile abundente înregistrate în această după-amiază au creat probleme în mai multe localități brașovene și covăsnene.

În acest context, a fost nevoie de intervenția echipelor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și a celor de Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

Pompierii militari brașoveni au fost solicitați să intervină în localitatea Beia unde 60 de gospodării au inundate. S-a intervenit cu 2 autospeciale de stingere și 3 motopompe din cadrul Postului Local Homorod si al Detașamentului Făgăraș.

Tot aceștia au intervenit și în localitatea Cobor unde alte 3 gospodării au fost inundate. Acolo au acționat cei din cadrul SISUR Cobor.

Și la Viscri a fost nevoie de intervenția pompierilor militari. Acolo beciurile a 10 gospodării au fost inundate și s-a intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o motopompă din cadrul pachetului Bod.

De asemenea, la Criț, s-au înregistrat 2 gospodării și 2 beciuri inundate, iar acolo au intervenit cei de la SVSU Bunești.

Echipajul ISU Brașov a fost solicitat să intervină pentru degajarea unui arbore căzut pe bulevardul Victoriei din municipiu. Acolo s-a acționat cu o autospecială de stingere și cu autoscara.

Cei de la DRDP au intervenit pe DN11C, pe raza localității Turia, cu utilajele din dotarea SDN Sfântu Gheorghe, pentru îndepărtarea aluviunilor aduse pe drum de ploaia torențială, solicitând cpnducătprilor auto să circule prin zonă cu pridență.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: DRDP Brașov
Radio România Brașov FM