ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mai mulți copii cazați la un complex turistic din Fundata au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară

Publicat: marți, 27 Iunie 2023 , ora 15.34
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

28 de copii din cei 85 care au fost evaluați medical, astăzi, au fost transportați la spitale din județ, pentru investigații medicale suplimentare, informează ISU Brașov.

12 au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, 9 la Spitalul de Pediatrie Brașov, iar alți 7 copii la Spitalul Zărnești.

La fața locului s-au deplasat,
de asemenea, angajați din cadrul DSP și ANSVSA.

..............

În complexul turistic unde au apărut astăzi simptome de toxiinfecție alimentară s-ar fi aflat 200 de copii, potrivit informațiilor ISU Brașov.

Până la această oră au fost evaluați medical 63 de copii, iar încă 6 au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

„Până în acest moment 24 de copii au fost transportați la unități spitalicești din județ pentru investigații medicale suplimentare. Din informațiile pe care le deținem, aproximativ 200 de copii se aflau într-o tabără la un complex turistic din comuna Moieciu”, au precizat reprezentanții ISU Brașov.

..................

Până la acest moment, 18 copii ai ajuns la spital.

7 copii vor fi transportați la Spitalul Zărnești pentru investigații medicale, de către o autospecială pentru transport personal și victime multiple și un echipaj SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

.................

Vacanță cu surprize neplăcute pentru mai mulți copii cu vârste între 8 și 13 ani, cazați la un complex turistic din localitatea Fundata.

În această după amiază, aceștia au început să prezinte probleme medicale, respectiv dureri abdominale, grețuri, vărsături.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 echipaje SMURD și 2 ambulanțe SAJ, au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Până în acest moment, 39 de copii au fost evaluați la fața locului de către personalul medical.

6 dintre aceștia au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase Brașov, iar 5 la Spitalul de Pediatrie Brașov, pentru investigații medicale suplimentare.

Radio România Brașov FM