ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Vizită regală la Aeroportul Brașov și la sărbătoarea vânătorilor de munte

Publicat: joi, 29 Iunie 2023 , ora 14.16
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu se vor afla într-o vizită cu caracter public în județul Brașov.

Cuplul Regal va lua parte, vineri, la ora 11.00, la ceremonia de aniversare a o sută de ani de existență a Brigăzii 2 Vânători de Munte Sarmizegetusa, în Piața Sfatului din Brașov.

Brigada 2 a fost creată prin Decret Regal semnat de Regele Ferdinand I, în anul 1923, iar Regele Carol al II-lea și Regele Mihai au avut strânse legături, inclusiv prin propria lor formare militară, cu vânătorii de munte.

De la ora 12.30, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu vor vizita Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, unde vor fi întâmpinați de Președintele Consiliului Județean Brașov, domnul Șerban Todorică și de directorul aeroportului, domnul Alexandru Anghel. În cadrul vizitei, Familia Regală va avea ocazia să cunoască personalul operațional al aeroportului și fluxul de funcționare al terminalului.
Radio România Brașov FM