ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

În august, la Râșnov, CamperVan Fest

Publicat: joi, 29 Iunie 2023 , ora 17.51
Sursa foto: CamperVan Fest
Sursa foto: CamperVan Fest

Iubitorii de campere, camioane de expediție și mașini de overland sunt așteptați să ia parte între 10 și 15 august la Râșnov, la CamperVan Fest.

Pentru o experiență de neuitat la workshop-uri gratuite, ture de ebike, seri de film, panel-uri de discuții despre full time vanlife și vanbuild, vă puteți alătura în comunitatea celor care preferă expedițiile și vacanțele "pe roti".

La eveniment vor fi aproape 400 de campere, mașini 4x4 dar și camioane de expediție. Noutatea festivalului constă în faptul că este unul Zero Energy. Ne-a spus mai multe, directorul festivalului, Radu Tudoroiu:

"Cred suntem singurul festival care nu are niciun generator la organizare. Toate lucrurile funcționează cu o remorcă fotovoltaică imensă de 30 de kilowați/oră, care își deschide niște aripi și, practic, captăm toată lumina de la soare ziua, iar seara avem lumină, scenă, muzică, filme. Festivalul are un vector foarte important educațional, nu e foarte mult pe entertainment. În fiecare zi vor fi workshop-uri fotovoltaice, cum să-ți construiești singur duba, aspecte legale legate de RAR, activități pentru copii. O fie trei zone distincte și un cort imens unde o fie marcate toate activitățile pentru copii pe parcursul zilei, recuperarea auto, mecanică, paneluri de discuții despre cum te comporți când te duci în natură".

Participarea se face pe bază de înscriere, iar tarifele le găsiți pe site-ul organizatorilor.
Ruxandra Stoica