ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Întârziere de peste 400 de minute pentru un tren CFR Călători spre Budapesta.

Publicat: marți, 4 Iulie 2023 , ora 11.13
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Întârziere de peste 400 de minute pentru un tren CFR Călători care a plecat, ieri, de la București, la ora 18.25, spre Budapesta.

Locomotiva trenului s-a defectat în zona localității Șercaia, iar călătorii au așteptat blocați, în câmp, luni seara, aproape 7 ore.

Oamenii s-au plâns că au fost lăsați să aștepte ore întregi fără să li se ofere explicații referitoare la motivele întârzierii și durata opririi.

Potrivit informaților oferite marți dimineața de CFR Călători, azi-noapte, între stațiile Șercaia și Făgăraș s-a produs o defectare la locomotiva trenului IR 472, care circulă pe ruta București Nord – Curtici – Budapesta.

A fost necesară intervenția unei locomotive de ajutor pentru continuarea călătoriei, ceea ce a generat o întârziere semnificativă, de 380 minute, la plecarea din stația Șercaia.

Marți dimineața, la ora 8.30, trenul București-Budapesta a plecat din Orăștie cu o întârziere de 411 minute.

Motivele întârzierilor sunt investigate, spun reprezentanții CFR, care le cer scuze călătorilor.

Radio România Brașov FM