ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Regulament concurs "Brașovul prin obiectivul tău"

Publicat: miercuri, 5 Iulie 2023 , ora 9.37
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Regulament concurs "Brașovul prin obiectivul tău"
Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, 5 - 9 iulie, Piața Sfatului


Regulament de desfășurare

1. Cadru general
1.1. Concursul "Brașovul prin obiectivul tău" este organizat de Radio România - Serviciul Gaudeamus și Radio România Brașov FM, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2023, 5 - 9 iulie, Piața Sfatului, și se desfășoară în intervalul 5 - 9 iulie.
1.2. Tema concursului: promovarea orașului Brașov prin fotografii ale unor locuri mai puțin cunoscute, sau prin perspective inedite asupra unor obiective turistice/monumente/spații simbolice ale orașului.

2. Premii
2.1. Vor fi acordate următoarele premii: Locul 1: 350 lei, locul 2 - 250 lei și locul 3 - 150 lei; premiile vor fi oferite de Radio România, pe baza votului unui juriu care va avea în componență cel puțin un specialist în domeniul grafică și ilustrație.
2.2. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 9 iulie, în cadrul unui eveniment dedicat organizat în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, ediția Brașov 2023.
2.3. Contravaloarea premiilor va fi virată în conturile comunicate în scris de către câștigători sau susținătorii legali ai acestora, în cazul participanților cu vârste sub 18 ani.

3. Condiții de participare
3.1. Concursul este deschis tuturor persoanelor cu domiciliul în județul Brașov, cu excepția profesioniștilor din domeniul artă fotografică, indiferent de domeniul în care activează.
3.2. Nu vor fi luate în considerare lucrări deja publicate.
3.3. Un participant poate înscrie în concurs maximum două lucrări.
3.4. Pentru participanții cu vârste mai mici de 18 ani împliniți, este obligatoriu acordul exprimat în scris, prin e-mail, al unui părinte/susținător legal, pentru publicarea lucrării pe website-urile www.gaudeamus.ro și www.radiobrasovfm.ro, dar și pe paginile de Facebook Radio România Gaudeamus și Radio România Brașov - vezi modelul de acord.
3.5. Este interzisă participarea rudelor/afinilor angajaților organizatorului și ai tuturor organizațiilor implicate în derularea concursului.

4. Modalitatea de derulare și termene
4.1. Elemente necesare pentru înscrierea la concurs se vor atașa pe pagina de Facebook Radio România Brașov, în secțiunea comentarii a anunțului referitor la competiția fotografică. Acestea trebuie să conțină: lucrarea în format .jpg, denumirea lucrării, numele/pseudonimul concurentului, participantul trebuind să dea LIKE paginilor de Facebook Radio România Gaudeamus și Radio România Brașov. 
4.2. Termenul limită pentru primirea lucrărilor este 8 iulie 2023, ora 23.59.
4.3. Lucrările vor fi numerotate, în ordinea primirii; numele/pseudonimul și vârsta concurenților nu vor fi publicate decât după încheierea votului juriului.
4.4. Membrii juriului vor primi lucrările însoțite doar de numărul de concurs al acestora.
4.5. Premiile nu vor putea fi cumulate; în situația în care, din vot reiese același câștigător pentru două premii, concurentul va primi premiul cu valoarea mai mare; pentru acordarea celui de al doilea premiu va fi luat în calcul participantul situat pe locul imediat următor.
4.6. Câștigătorii vor fi invitați să participe la evenimentul organizat pe data de 9 iulie, dar acordarea premiului nu este condiționată de acest aspect; publicarea fotografiilor și participarea la ceremonia de premiere va fi posibilă doar cu acordul exprimat prin e-mail al părinților/susținătorilor legali.
4.7. Sumele aferente premiilor vor fi virate de către organizator în conturile comunicate de către persoanele care au înscris concurenții, până cel mai târziu la data de 12 iulie 2023.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal
5.1. Toate datele cu caracter personal colectate de către organizator sunt prelucrate în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (Regulamentul general privind protecția datelor);
5.2. Prelucrarea efectuată de către organizator presupune următoarele operațiuni: colectarea, utilizarea, înregistrarea, stocarea, arhivarea, divulgarea - exclusiv cu acordul susinătorilor legali ai concurenților - și ștergerea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile legale.
5.3. Datele cu caracter personal vor fi utilizate de către organizator cu bună-credință și exclusiv pentru derularea acestui concurs, pentru identificarea corectă a câștigătorilor premiilor și pentru acordarea premiilor conform rezultatelor voturilor.

Model de acord, care poate fi trimis ca text în corpul de mail, odată cu lucrarea

Subsemnatul(a) ___________, în calitate de _________ al concurentului ________, sunt de acord cu publicarea lucrării __________ pe website-urile www.gaudeamus.ro și www.radiobrasovfm.ro, dar și pe paginile de Facebook Radio România Gaudeamus și Radio România Brașov, și cu prelucarea datelor cu caracter personal comunicate organizatorului, conform prevederilor legale, exclusiv pentru derularea concursului "..............................".

Radio România Brașov FM