Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mii de cărți pentru copii, la Târgul de carte Gaudeamus Radio România din Brașov

Publicat: joi, 6 Iulie 2023 , ora 12.58
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Cele mai noi apariții editoriale, aduse de zeci de edituri, muzică pentru toate gusturile, jocuri educaționale și cărți de dezvoltare personală.

Aceasta este oferta Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, prima ediție de vacanță, care are loc la Brașov în aceste zile în Piața Sfatului. Aproximativ 40 de expozanți le aduc iubitorilor de carte mii de titluri, pentru toate gusturile și vârstele.

Un segment aparte îl reprezintă cel al cărților pentru copii. Peste 9.000 de volume sunt pregătite la standurile dedicate în special celor mai mici dintre cititori. Reprezentantul unui grup editorial, Răzvan Florea: 

”Oferta este foarte bogată, noi am venit peste 900 de titluri, așteptăm publicul brașovean și turiștii care sunt prezenți. Începând cu weekendul, o vină mai mulți turiști și mai mulți brașoveni la târg. Majoritatea căutau noutăți, în general la noi se caută cărțile de copii, adolescenți”.

Ce spun copiii despre oferta editorială dedicată lor? Ascultați-i aici:

Organizatorul evenimentului, Connie Chifor, este de părere că Târgul de carte Gaudeamus Radior România a avut un start bun la Brașov:

”Oferta foarte bogată și cred merită răpit un timp, măcar o oră, două, pentru a petrece în târg. Recomand din tot sufletul, atât ca părinte, cât și ca amator de carte, zonele dedicate literaturii pentru copii. Este o ofertă foarte atractivă, care sperăm îi va aduce pe cei mai mici aproape de carte. Cam acesta este rolul nostru aici, de fapt”. 

Târgul de carte Gaudeamus rămâne deschis până duminică seara, ora 21.00.

Camelia Vlad