ACUM:
11.03
Pulsul Zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ziua Internațională a Ciocolatei, marcată și la Brașov

Publicat: vineri, 7 Iulie 2023 , ora 11.25
Sursa foto: Muzeul de Științe Brașov
Sursa foto: Muzeul de Științe Brașov

Ziua de 7 iulie este dedicată ciocolatei!

"Ziua Internațională a Ciocolatei" este marcată, astăzi, și la Brașov, la Muzeul de Științe din incinta Sălii Patria.

Aici puteți afla ce beneficii are ciocolata, puteți participa la diferite quiz-urii și, desigur, veți putea gusta fructe învelite în dulcele din cacao.

„Noi ne-am gândit să o serbăm într-un mod științific, dar interactiv, în același timp, așa cum v-am obișnuit pe toți. Am pregătit un quiz al ciocolatei. De asemenea, Caravana cu Lilieci a venit într-un mic corner cu lilieci și ne povestește un pic despre responsabilul pentru ciocolată - datorită cui avem noi ciocolată? Surpriza serii este, de fapt, fântâna cu ciocolată și cu fructe lângă, astfel încât vizitatorii să se delecteze. Nu se face intrarea pe bază de rezervare, așa cum este în general la muzeul nostru, ci, pe măsură ce vin vizitatorii, le sunt prezentate experimentele din muzeu, după care pot participa la quiz și, de asemenea, să guste din minunata ciocolată”, a precizat unul dintre repezentanții muzeului, Ioana Borșan.

Evenimentul se desfășoară între orele 17:00 – 22:00, iar vizitatorii beneficiază de 50% reducere la biletele de intrare.

Ruxandra Stoica