ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noi aventuri, vara aceasta, la Dino Parc Râșnov

Publicat: vineri, 7 Iulie 2023 , ora 13.24
Sursa foto: Dino Parc Râșnov
Sursa foto: Dino Parc Râșnov
Noi activități de vară pentru cei mici, dar și pentru cei mari, la Dino Parc Râșnov.

De acum, vizitatorii pot alege să parcurgă un traseu de aventură de 100 metri lungime, aflat la o înălțime de 6 metri, să se bucure de concerte în aer liber sau să rămână peste noapte și să doarmă la cort alături de cei 120 de dinozauri.

„Dacă mereu te-ai întrebat cum se vede lumea de la înălțimea unui dinozaur, traseul ăsta de aventură e pentru tine.  (…) Traseul se poate parcurge în deplină siguranță datorită echipamentului de securitate și a echipei de supraveghetori, singura condiție fiind să stai cu ochii în patru după dinozaurii zburători. (…) Odată cu venirea lunii august distracția va fi la dublu - trupa favorită a tuturor copiilor, Gașca Zurli, va concerta la Dino Parc Râșnov de două ori, atât pe 15 august, cât și pe 26 august. Accesul la concerte va fi inclus în biletul de intrare în parc”, au precizat reprezentanții parcului.

Fiecare noapte de vineri și sâmbătă poate fi petrecută în compania dinozaurilor fioroși, lângă un foc de tabără.

De asemenea, vor fi organizate tururi ghidate pe înserat, în parc, dar și vânătoare de colți de dinozauri prin pădure.
Camelia Vlad