ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

DN 73A, blocat după ploi, Poiana Mărului acoperită cu aluviuni

Publicat: sâmbătă, 8 Iulie 2023 , ora 16.06
Sursa foto: DRDP Brașov
Sursa foto: DRDP Brașov

Ploile din noaptea de vineri spre sâmbătă le-au dar mari bătăi locuitorilor din câteva zone ale județului, precum și pompierilor brașoveni.

În comuna Poiana Mărului, ca urmare a precipitațiilor abundente, nu se poate circula pe DN73A. Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja:

Precipitațiile au continuat și în dimineața zilei de sâmbătă, iar pompierii brașoveni sunt în alertă să poată interveni în timp util acolo unde va fi nevoie.

Și echipele de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov interveni în continuare pe DN73A, în localitatea Poiana Mărului pentru curățarea aluviunilor aduse pe carosabil în urma ploilor abundente din acestă dimineața.

DRDP Brașov are în zonă în jur de 10 de utilaje și sunte ajutați și de Primăria din localitate precum și de mulți voluntari localnici.

”În acest moment, se circulă îngreunat, dar va mai dura mult până când vom reuși să curățăm și să refacem în totalitate carosabilul”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Mai multe detalii legate de intervenție puteți afla din imaginile video atașate.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: DRDP Brașov
Radio România Brașov FM