ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Furturi cu repetiție la Zărnești

Publicat: sâmbătă, 8 Iulie 2023 , ora 17.53
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Polițiștii zărneșteni au efectuat, vineri, trei percheziții domiciliare în orașul brașovean.

Perchezițiile s-au desfășurat într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și una de tentativă la furt calificat, toate comise din curțile unor imobile.

Potrivit anchetatorilor, dintr-o anexă a unei locuințe din Zărnești au fost sustrase mai multe unelte, scule și sticle cu băuturi alcoolice. La doar câteva zile, un alt zărneștean a reclamat sustragerea unei motocoase și a unor băuturi alcoolice dintr-o anexă a locuinței sale de vacanță.

În 29 iunie, proprietarul chiar l-a surprins pe hoț în timp ce încerca, din nou, să fure ce nu reușise să ia prima data cu el. Apariția proprietarului l-a pus, însă, pe făptaș pe fugă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar Florentina Manolache, ne-a oferit mai multe detalii:

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, după care polițiștii l-au prezentat judecătorului de drepturi și libertăți. Instanța a decis ca bărbatul de 44 de ani să fie cercetat în stare de arest, în următoarele 30 de zile.
Sorin Țîrcă