Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un cățeluș a fost aruncat de un copil de pe o magazie

Publicat: duminică, 9 Iulie 2023 , ora 22.40
Sursa foto: Asociația Milioane de Prieteni
Sursa foto: Asociația Milioane de Prieteni

UPDATE:

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de "Rănirea cu intenție a animalelor", în urma apariției informației că un cățel ar fost rănit după ce a fost aruncat de pe acoperișul unei magazii.

"La data de 9 iulie a.c., un băiat, în vârstă de 10 ani, identificat, ar fi aruncat de pe acoperișul unui imobil un cățel, iar în urma contactului cu solul animalul ar fi suferit leziuni la unul dintre membrele posterioare, fapt pentru care a fost preluat de către o asociație pentru protecția animalelor, care îi acordă sprijin medical în acest sens. În cauză, față de cele stabilite, polițiștii efectuează la acest moment cercetări relativ la săvârșirea infracțiunii de «Rănirea cu intenție a animalelor», aspecte cercetate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală corespunzătoare", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

..................

În această seară, un cățeluș a fost aruncat de pe acoperișul unei magazii situată pe strada Spicului nr. 42. 

La fața locului a sosit o echipă a Asociației Milioane de Prieteni, dar și una a poliției, însă nu de la poliția animalelor care, conform reprezentantanților AMP, nu avea echipaj în această seară.

”Cățelul are o lună și jumătate. Un copil de aproximativ 10 ani l-a aruncat de la peste 3 metri înăltime. Catelul are piciorul din dreapta spate probabil rupt. Maine, dupa consultul medicului, vă pot spune mai multe despre starea lui medicală”, a transmis vicepreședintele AMP, Paula Ciotloș. 


Radio România Brașov FM