ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

California Suite, marele câștigător al celei de-a 10-a ediții a Săptămânii Comediei

Publicat: luni, 10 Iulie 2023 , ora 12.59
Sursa foto: arhivă / Facebook / Săptămâna Comediei
Sursa foto: arhivă / Facebook / Săptămâna Comediei

California Suite, prezentat de Teatrul Metropolis este marele câștigător al celei de-a 10-a ediții a Săptămânii Comediei, care s-a încheiat duminică, la Brașov.

Reprezentația regizată de Andrei Huțuleac a primit din partea juriului premiul pentru cel mai bun spectacol, dar și premiul pentru cea mai bună regie.

Cea mai bună actriță a fost desemnată Ana Bianca Popescu, din „Tartuffe”, de Moliere, iar cel mai bun actor a fost ales Șerban Gomoi, care l-a interpretat pe Don Juan, din piesa omonimă a lui Moliere.

Premiul juriului a mers către spectacolul „Taximetriști”, al Teatrului Apolo 111.

Și în acest an, selecția spectacolelor a inclus propuneri ale teatrelor independente, iar decizia a fost una câștigătoare.

Directorul artistic al Festivalului:


Un alt punct forte al evenimentului a fost că ediția aniversară a propus și activități pentru familii și copii în Parcul central, pe lângă secțiunea proiecțiilor de filme de comedie, de la Cinema Astra.

Au fost acordate și premii speciale unor brașoveni norocoși, cel mai atractiv fiind un zbor deasupra Brașovului.

Sursa foto: Facebook / Săptămâna Comediei


Adina Chirvasă