Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Râșnovul este capitala distracției, la finalul acestei săptămâni

Publicat: luni, 10 Iulie 2023 , ora 23.33
Sursa foto: Facebook / Orasul Rasnov
Sursa foto: Facebook / Orasul Rasnov

Râșnovul este capitala distracției, la finalul acestei săptămâni.

Din 14 până în 16 iulie, turiștii sunt așteptați la Zilele Orașului Râșnov, dar și la celebrul Festival Național Ecvestru.

Cei prezenți vor avea parte, printre altele, de concerte, ateliere, program artistic, dar și concursuri.

Mira, 3 Sud Est și Vlăduța Lupău sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scena de la Râșnov anul acesta.

Distracția începe vineri, la ora 16.00 și se încheie duminică, după ora 22.00, iar apogeul îl va constitui Festivalul Național Ecvestru, în care pot fi admirați cei mai frumoși cai.

„Festivalul Național Ecvestru, anul acesta, va avea o probă în plus, care este dedicată doar celor din Râșnov. Sâmbătă, vom avea o parte din concursul de tracțiune și va fi premiat cel mai rapid drujbist (...) Duminică, avem deja anunțate peste 70 de perechi de cai, care vor participa la concursul național ecvestru de tracțiune (...) Ceea ce se va întâmpla în acest weekend la Râșnov va fi un eveniment de marcă”, a precizat primarul orașului Râșnov, Liviu Butnariu.

Alți artiști sau trupe care vor susține concerte la Râșnov sunt Ioana Bozga, Taraful de la Vărbilău, Rapsozii Maramureșului și ansamblurile folclorice Mugurelul, Junii Tării Bârsei și Măgura Codlea.




 

Radio România Brașov FM