ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Perspectivele succesului” în antreprenoriat, pentru doamne

Publicat: marți, 11 Iulie 2023 , ora 13.40
Roxana Mânzatu, secretar de stat, Cristina Vecerdi, deputat, sau Alina Paul, director al unei firme de securitate din oraș. Ele vor invitate la „Perspectivele succesului”, întâlnire ce deschide prima ediție a evenimentului „100 de femei. Eleganță și pasiune în afaceri”, alături de fondatoarele cursului „Antreprenoriat la feminin”, Andra Pintican și Andreea Tudorache.

Întâlnirea are loc vineri, începând cu ora 17.00, și sunt așteptate 100 de doamne antreprenor aflate la început de drum.

Printre cele care vor să le inspire pe doamne să-și materializeze visurile și le va spune câte șanse au femeile în segmentul antreprenoriatului se va afla și antreprenoarea Daniela Kasper.

“Din punctul meu de vedere, în lumea antreprenoriatului au o șansă mult mai mare decât în lumea corporațiilor, de exemplu, sau în orice alt segment administrativ sau, mă rog, ce alte segmente mai există. În antreprenoriat, cărțile se împart în mod egal și nu se fac diferențieri. Nu există diferențierea bărbat - femeie și aici, fiecare face uz de competențele și calitățile specifice dobândite și dezvoltate”, a spus Daniela Kasper.

Între altele, doamnele prezente la întâlnire vor putea afla de la invitați despre „Identitatea de antreprenor”, „Cum să ieși din zona de confort” sau „Pasiunea în afaceri”.
Adina Chirvasă