Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Vacanța artelor la muzeu”, la Casa Mureșenilor

Publicat: miercuri, 12 Iulie 2023 , ora 9.44
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Vacanță plină de activități interesante, pentru cei mici, la Muzeul Casa Mureșenilor din Brașov.

Instituția de cultură continuă programul „Vacanța artelor la muzeu” cu ateliere diversificate, de la împletit, la istoria ciocolatei.

„«Vacanța artelor la muzeu» se desfășoară și anul acesta. Este cea de-a 17-a ediție și sunt deja înscriși aproape 20 de copii. Mai pot să vină câțiva să se înscrie. Avem programe diversificate în fiecare miercuri, pentru opțiunea de vârstă 7 - 14 ani. Există și pentru vârsta 4 - 6 ani Alfabetul vesel, coordonat de colega noastră, doamna Bianca Micu, iar la cel care are loc miercurea, de la ora 11:00, în fiecare zi de miercuri le oferim ceva divers copiilor”
, a spus muzeograful Ovidiu Savu.

Programul destinat copiilor care vor să petreacă vacanța de vară util și plăcut se va încheia în august, cu excursii la coloanele de bazalt, Lacul de Smarald și vulcanul stins din Racoș, dar și la stejarul secular din Mercheașa.
Sorin Țîrcă