Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Caravana Metropolis - Cinema în aer liber" ajunge în județul Brașov

Publicat: joi, 13 Iulie 2023 , ora 11.14

"Caravana Metropolis - Cinema în aer liber" ajunge în județul Brașov, în perioada 18-23 iulie.

Primul oraș în care sunteți inviați să urmăriți peliculele în aer liber este Făgărașul, în Parcul Central, iar apoi, caravana se va muta în orașul Râșnov în Piața Unirii.

Selecția oficială de filme aduce producții apreciate lansate în ultimul an, laureate sau nominalizate la festivalurile de la Veneția și San Sebastián, la Globurile de Aur, Premiile BAFTA și chiar la Oscar.

"Caravana și-a propus aducă în orașe unde filmul de artă ajunge mai greu sau poate deloc, cele mai bune producții ale ultimilor 2 ani și astfel, cu un echipament tehnic extraordinar, de bună calitate, un proiector foarte, foarte puternic, un ecran gonflabil mare, scaune confortabile, ne propunem oferim o experiență de vizionare a filmelor similară cu cea a marilor săli de cinema din toată țara", a explicat PR cultural, Anca Spiridon.

Intrarea la proiecții este liberă în limita locurilor disponibile.
Ruxandra Stoica