Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A vrut sa fie medic, dar a ajuns în arestul Poliției

Publicat: joi, 13 Iulie 2023 , ora 18.14
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

A vrut sa fie medic, dar a în loc să profeseze în spital a ajuns în arestul Poliției.

Un bărbat de 36 de ani din județul Dâmbovița este urmărit penal de Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș, după ce ar fi înșelat mai multe persoane, cărora li s-a prezentat ca fiind medic cardiolog.

„Ancheta, pe care polițiștii au desfășurat-o în urma primirii unei sesizări în care falsul medic ar fi primit suma de 7000 de lei de la o persoană, sub pretextul că îi va oferi tratament pentru afecțiuni locomotorii, a arătat că acesta ar mai fi înșelat anterior alte două persoane cu afecțiuni medicale, cărora bărbatul le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a și primit de la acestea”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Bărbatul a fost reținut, inițial, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorului, care a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, pentru trei infracțiuni de înșelăciune.

Cercetările sunt continuate la acest moment de către Poliția Municipiului Făgăraș, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Radio România Brașov FM