ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Centru de vaccinare pentru toată lumea, la Spitalul de Copii Brașov

Publicat: vineri, 14 Iulie 2023 , ora 10.45
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Spitalul de Copii Brașov a demarat un program de vaccinări adresat tuturor micilor pacienți.

Începând de luni (17 iulie), cabinetele din Ambulatoriul Spitalului vor fi la dispoziția celor care vor să se vaccineze conform Programului Național de Vaccinare.

Avem detalii de la directorul medical al spitalului, dr. Larisa Drăgan:

"Dorim facem centrul acesta de vaccinare funcționalîn ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii, venim în sprijinul micilor pacienți care au rămas nevaccinați sau care nu au unde se vaccineze, fie medicul de familie vine rar la cabinet, o dată pe săptămână în sate mai îndepărtate, fie pentru că părinții nu își duc copilul la vaccinat. Dar, ajungând la spital, noi vedem că-i nevaccinat și atunci, în deplină sănătate, după ce este vindecat, îl programăm la vaccinare".

Acest program de imunizare ar putea fi extins și pentru vaccinări opționale, solicitate de către părinții micilor pacienți, la recomandarea medicilor specialiști, chiar dacă nu sunt cuprinse în Programul Național de Vaccinare.

Toate vaccinurile vor fi înregistrate în Registrul Național al Vaccinurilor, a adăugat directorul medical.

Programul de funcționare al cabinetelor de vaccinare este de luni până vineri, între orele 8.00-20.00. Programări se pot face la telefon sau pe site-ul Spitalului de Copii Brașov.

Camelia Vlad