ACUM:
21.00
Pop Star
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Încă un drum reabilitat în Țara Făgărașului

Publicat: vineri, 14 Iulie 2023 , ora 16.53
Sursa foto: Consiliul Județean Brașov
Sursa foto: Consiliul Județean Brașov

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, a participat astăzi la recepția lucrărilor de reabilitare a Drumului Județean 109 Beclean - Luța – Ludișor, proiect realizat din fonduri proprii ale județului Brașov, în valoare de peste 32 de milioane de lei.  

DJ 109 asigură legătura satelor Luța și Ludișor-Voivodeni cu centrul comunei Beclean și cu Drumul Național 1, iar refacerea sa a reprezentat o necesitate stringentă pentru locuitorii zonei.

“Un proiect care a fost demarat în urmă cu aproximativ 3 ani de zile, un proiect care a inclus foarte multe etape, inclusiv reabilitarea rețelelor de apă, canalizare și mă bucură faptul că este un proiect care a ajuns la finalizare. Întâmplarea a fost să am o perioadă liberără, să pot să fiu prezent în acest moment acolo. M-am întâlnit cu colegii noștri primari, din Țara Făgărașului, am împărtășit mai multe experiențe și, în același timp, le-am dat mai multe sugestii pe oportunitățile care sunt în prezent și care unele dintre ele sunt chiar în derulare”, a spus ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.


Drumul județean DJ 109 este racordat la DN 1, la ieșirea din localitatea Beclean și la DJ 103 F, în localitatea Voivodeni.

Astfel s-a realizat conectarea acestor localități la rețeaua de drumuri naționale și județene.

Sursa foto: Consiliul Județean Brașov

Camelia Vlad