ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fântânile arteziene din Brașov ar putea fi repornite

Publicat: marți, 18 Iulie 2023 , ora 18.26
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

În curând ne-am putea bucura de răcoarea oferită de fântânile arteziene din oraș. După ce jumătate de vară, acestea au stat închise, din cauza faptului că nu a fost adjudecată licitația pentru reparații și mentenanța lor, municipalitatea brașoveană a găsit, în cele din urmă o soluție.

„Având în vedere recomandarea pe care am primit-o de la Curtea de Conturi și ulterior, punctul de vedere al ANAF, am luat decizia de a anula licitația pentru lucrările de reparații și mentenanță în cazul fântânilor arteziene, iar acest serviciu va fi asigurat de una dintre firmele din subordinea Consiliului Local. În următoarea ședință, se va da și hotărârea de Consiliu necesară. Sperăm ca în următoarele săptămâni, fântânile arteziene din Brașov să devină funcționale.“, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea. 

Unele fântâni care nu au nevoie de reparații ar putea fi pornite chiar într-o săptămână. În oraș, municipalitatea are de gestionat 12 fântâni arteziene.
Adina Chirvasă