Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

1,40, cea mai mică notă de la Titularizare obținută de un candidat, la Brașov

Publicat: marți, 18 Iulie 2023 , ora 19.53
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

1,40 este cea mai mică notă de la Titularizare obținută de un candidat, care nu are grad și care a dat examen la disciplina Matematică, la Brașov. Cel mai rușinos exemplu, însă, este al unei candidate care a dat proba scrisă tot la Matematică și care a luat doar nota 1,70. Asta deși are gradul I, care echivalează cu doctoratul.

La polul opus, Brașovul se poate lăuda și cu 5 candidați cu nota 10 la proba scrisă de la concursul de Titularizare. Rezultatele inițiale, înainte de depunerea contestațiilor, au fost afișate pe titularizare.edu.ro.

„Sunt 375 de candidați care au obținut medii peste 7, înainte de depunerea și soluționarea contestațiilor, dintr-un total de 783 de lucrări transmise spre evaluare. Astăzi și mâine pot fi depuse contestații. Există un tipizat unde candidații își trec mai multe date. Abia după aceea vom avea rezultatele finale, iar primele repartizări se vor derula în 27-28 iulie.“, a declarat președintele Comisiei județene de titularizare Brașov, Ariana Bucur. 

Diego Marcel Alupoaie, Alina Mădălina Huber, Lavinia Matei, Carolina Melinda Oancea și Roxana Ionela Slăbuțu sunt candidații care au luat nota perfectă la examen. Trei dintre ei au susținut proba la limba germană modernă, unul la educație fizică și sport și al 5-lea, la asistență medicală generală (maiștri instructori).
Adina Chirvasă