ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Rezultatele admiterii la liceu au fost publicate. Unde s-au dus elevii de 10?

Publicat: miercuri, 19 Iulie 2023 , ora 13.31
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Rezultatele admiterii la liceu au fost publicate, în urmă cu puțin timp, pe admitere.edu.ro. La Brașov, sunt 2953 de candidați care au fost repartizați la licee.

În acest an, sunt 8 candidați de 10, iar dintre aceștia, 5 au ales Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă", iar 3 au ales Colegiul Național "Andrei Șaguna".

Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu în acest an este 3,03, la specializarea Electronică Automatizări, de la Colegiul Tehnic Energetic Remus Răduleț.

În județul Brașov au rămas 131 de candidați nerepartizați. Locuri libere la liceu mai sunt doar 19, dar sunt suficiente locuri libere la învățământul profesional și dual. În perioada 20-25 iulie, candidații vor depune dosarele, confirmând în acest fel înscrierea, la unitățile școlare la care au fost declarați admiși. Revenim cu amănunte.

Adina Chirvasă