Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările la centura ocolitoare a Făgărașului vor începe în luna septembrie

Publicat: vineri, 21 Iulie 2023 , ora 10.43
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Compania cu care primăria Făgăraș a semnat proiectul de execuție al centurii, la sfârșitul lunii iunie, a anunțat că până la finele acestei luni va fi depusă documentația pentru eliberarea avizelor necesare, iar din luna septembrie va începe execuția.

Centura ocolitoare a municipiului Făgăraș are o lungime a aproximativ 6 kilometri, iar durata de realizare va fi de 24 de luni. Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, ne-a oferit mai multe detalii.

"Această lucrare este imperios necesară pentru municipiul Făgăraș, pentru noi mai avem alte trei contracte de lucrări prin planul de mobilitate, care vor moderniza infrastructura de mobilitate în municipiul Făgăraș, iar autovehicule cu capacitate mare nu vor mai avea acces în municipiul Făgăraș. Am rugat firma grăbească puțin documentația, iar în septembrie putem începe lucrările. Măcar anul acesta realizăm lucrările care au un termen de așteptare, vorbim din punct de vedere tehnologic, destul de lung și vorbim de cele două poduri și sensurile giratorii care trebuie realizate în DN1 și cel care trebuie realizat pe un drum județean".

Ruxandra Stoica