Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Planul de măsuri pentru prevenirea și atenuarea efectelor caniculei și secetei prelungite a fost aprobat

Publicat: vineri, 21 Iulie 2023 , ora 16.42
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Planul de măsuri pentru prevenirea și atenuarea efectelor caniculei și secetei prelungite pe perioada sezonului estival 2023 la nivelul județului Brașov a fost aprobat astăzi, de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Cu detalii, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brașov, Alexandru Ganea:

"Din această hotărâre face parte și planul de măsuri pentru prevenirea și atenuarea efectelor caniculei și secetei prelungite pe perioada sezonului estival 2023 la nivelul județului Brașov, întocmită de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Țara Bârsei al Județului Brașov. Pentru evitarea producerii unor situații de urgență și informarea populației, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov vor întreprinde măsuri și activități în funcție de specificul fiecărei instituții. Hotărârea nr. 9 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, cu anexele, poate fi consultată pe site-ul Instituției Prefectului Județul Brașov, la secțiunea situații de urgență".
Camelia Vlad