Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Sărbătoare mare, la 30 de kilometri de Brașov, în poienița din Dobârlău

Publicat: duminică, 23 Iulie 2023 , ora 9.40
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Sărbătoare mare, la 30 de kilometri de Brașov, în inima pădurii din Dobârlău. Vocile iubite de public ale Generației de Aur a muzicii ușoare românești au răsunat în seara zilei de sâmbătă.

Șlagăre precum "Gara Mică", "Ce mult te-am iubit" sau "Dacă pleci" au răsunat LIVE în poiana de la marginea comunei, fiind interpretate chiar de Gabriel Dorobanțu, Ileana Șipoteanu și Cătălin Crișan. Sute de oameni au venit să îi vadă pe îndrăgiții interpreți, să facă fotografii și să vorbească cu ei. Unul dintre cele mai inedite momente a fost cel în care publicul i-a cântat ”La mulți ani!” doamnei muzicii ușoare românești, Ileana Șipoteanu, care și-a aniversat ziua de naștere chiar ieri.

Zilele Dobârlăului au fost un bun prilej și de promovare a tradițiilor și obiceiurilor locale, pe scenă fiind prezente mai multe ansambluri din zonă.

Și vocile tinerilor brașoveni s-au făcut auzite în județul Covasna, mulți dintre artiștii tinerei generații brașovene fiind prezenți la eveniment.

Vizitatorii s-au putut bucura și de gustul bucatelor locale.

Astăzi, la Dobârlău, de la ora 13.00, este o nouă zi de joc și voie bună, cu ansambluri de dans și vocale din zonă, tineri braoveni talentați și delicii culinare, iar seara se va încheia cu două concerte. Primul va fi cel oferit de tânăra interpretă Mira, iar sărbătoarea se va termina cu muzică de petrecere alături de Adriana Antoni.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: Radio România Brașov FM
Bianca Bucă