Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Actele la control!

Publicat: duminică, 23 Iulie 2023 , ora 15.12
10 autovehicule controlate din punct de vedere tehnic, 24 de amenzi în valoare de peste 6.300 de lei, 7 certificate de înmatriculare reținute, pentru diverse defecțiuni tehnice, și un permis de conducere suspendat timp de o lună, pentru comportament agresiv în timpul conducerii autovehicului. Este bilanțul unei acțiuni de control în trafic, organizat aseară de polițiștii de la Serviciul Rutier Brașov împreună cu inpectorii RAR, dotați cu un autolaborator specailizat.

Scopul controlului tehnic a fost de a identifica și elimina din trafic, temporar sau permanent, vehiculele care circulă pe drumurile publice într-o stare tehnică necorespunzătoare și care, din cauza neîntreținerii corespunzătoare ori a înlocuirii voite a componentelor montate de producător, produc zgomot excesiv și devin astfel necorespunzătoare deplasării pe drumurile publice.

SURSA VIDEO: IJP Brașov  

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Camelia Vlad