Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Oportunități de investiții și ambițiile Brașovului în viitor. Ambasadorul SUA, în vizită oficială

Publicat: luni, 24 Iulie 2023 , ora 19.46
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Despre oportunitățile de investiții și ambițiile Brașovului în viitor. Acestea au fost temele de discuție dintre Excelența Sa, doamna Ambasador al Statelor Unite, Kathleen Kavalec, și reprezentanții municipalității brașovene.

Aceștia i-au prezentat înaltului demnitar inclusiv platforma CET, pe care municipalitatea speră să atragă mai mulți investitori. 

„Mă bucur că am putut să arătăm ambițiile Brașovului în acest domeniu, să vorbim despre toate politicile care susțin un Brașov verde și un Brașov - Capitală Verde. dar totodată, să aducem la cunoștința reprezentanților comerciali ai Ambasadei SUA oportunitățile pe care orașul nostru și zona metropolitană le oferă. Am vorbit despre CET și despre faptul că suntem în căutare de investitori pentru această platformă, dar și despre investbrasov.org, portalul care cumulează toate elementele care pot să atragă investitori și să facă Brașovul important pe harta investițiilor din Europa de Est.“, a declarat primarul municipiului Brașov, Allen Coliban.

Excelența Sa, doamna Ambasador al Statelor Unite, Kathleen Kavalec, a fost astăzi la Brașov, unde a vizitat centrul pentru refugiați de la CATTIA, dar s-a întâlnit și cu reprezentanți ai Fundației Carpathia, precum și cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Brașov.

În România, Kathleen Kavalec a mai ocupat funcția de atașat cultural, în perioada 2005-2008.

Adina Chirvasă