Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Concertul undelor cerebrale, în 29 iulie, în Piața Sfatului

Publicat: marți, 25 Iulie 2023 , ora 10.40
Sursa foto: Facebook / Centrul Cultural Apollonia
Sursa foto: Facebook / Centrul Cultural Apollonia

Un concert în care veți vedea live, în premieră națională, efectele muzicii asupra creierului vă este pregătit pentru seara de 29 iulie, în Piața Sfatului, începând cu 20.30, de către Filarmonica Brașov și cea mai nouă instituție culturală din oraș: Centrul de Cultură Apollonia. Concertul este parte din prima ediție a Culturama, eveniment ce propune 12 ore de cultură adusă de toate cele 7 arte, atât în mijlocul orașului, cât și în cartiere.

Punctul culminant al agendei culturale va fi însă interpretarea simfoniei lui Rahmaniov cu ajutorul Inteligenței Artificiale, de către o pianistă din New York și Filarmonica Brașov. Mai multe detalii ne-a oferit, în emisiunea Pulsul Zilei, directorul noului Centru, pianistul Horia Mihail:

Finalul evenimentului va aparține monumentalei lucrări Carmina Burana, de Carl Orff. Din nou, Horia Mihail:


Culturama mai aduce publicului de toate vârstele ateliere, teatru, discuții cu diverse personalități ale culturii, filme și multe alte surprize.

Adina Chirvasă