Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Echipa „BlueStreamline” a marcat un deceniu și jumătate de existență

Publicat: joi, 27 Iulie 2023 , ora 8.48
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Echipa de curse „BlueStreamline” a Universității Transilvania din Brașov a lansat Monopostului BS23, în fața corpului C de pe Colină.

În cadrul evenimentului, echipa „BlueStreamline” a marcat un deceniu și jumătate de existență prin lansarea celui de-al 14-lea monopost.

Mihai Comșiț, coordonatorul echipei de curse a Universității Transilvania din Brașov, „BlueStreamline”,  conferențiar în cadrul Facultății de Design de produs și mediu și liderul de proiect a stat de vorbă cu noi:

Echipa va participa la trei competiții internationale Formula Student, în perioada 28 Iulie – 28 August: în Portugalia pe Kartodromo Castelo Branco,  în Spania, pe Circuit de Catalunya , Barcelona și în  Croația, pe circuitul Rimac Test Track, Micevec.

Unul din cei doar 3 veterani din echipa „BlueStreamline”, proaspătul licentiate în inginerie electronică, pilot principal al echipei, Nicucea Mircea Andrei:

La lansarea echipei de curse „BlueStreamline” a Universității Transilvania, au fost prezenți și trei șaguniști ce participă la cea mai prestigioasă competeție din domeniul auto dedicată liceenilor, Amir și Mihai, reprezentanții echipei For Celeritas:

Echipa de curse „BlueStreamline” este finanțată de Universitatea Transilvania Brașov, iar în sprijinul acesteia vin și firme private din Brașov care incită studenții să-și materializeze ideile.

Nucu Jalea