Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Târg de cArte și Experiențe Culturale, în primul weekend din august

Publicat: joi, 27 Iulie 2023 , ora 16.27
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Un regal cultural, asta propune Târgul de cArte și Experiențe Culturale organizat de Libris Cultural, în perioada 3-6 august, în Piața Sfatului, dar și la librărie și în Centrul Cultural Reduta.

Lansări de carte și dialoguri cu cititorii, ateliere, multe surprize și momente speciale, dar și concerte cu nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare fac parte din agenda evenimentului.

"Sunt așteptați Ada Milea, formația Vița de vie, Irina Rimes, Alina Manole. Vom avea o conferință a psihologului Niculina Gheorghiță, la Sala Reduta, iar în Piața Sfatului, alături de noi vor fi Andrei Marga, Mirela Retegan și Gabriela Dameșteanu, Rodica Bretin, dr. Cristian Andrei, Părintele Cristian Necula, în calitate de autor, de această dată", a spus reprezentantul organizatorilor, Augusta Oniță-Bagoly.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Brașov, dar și de Primăria municipiului Brașov.

"Este un proiect pe care îl susținem cu suma de 225.000 lei, un eveniment mare, cu caracter repetitiv, care va umple Piața Sfatului cu cărți, cu întâlniri cu autorii, ateliere și concerte și invităm pe toți brașovenii și turiștii vină vadă ce se întâmplă în Piața Sfatului, în primul weekend din august", a menționat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

Programul complet al LIBfest este disponibil pe site-ul libriscultural.ro.
Adina Chirvasă