ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festivalul "FilmeDar" ajunge anul acesta la cea de-a treia ediție

Publicat: joi, 27 Iulie 2023 , ora 16.35
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Într-un spațiu de proiecție, cu istorii, tradiții și cultură - Cetatea Feldioara, marele ecran va fi deschis în perioada 28 - 30 iulie 2023, la "FilmeDar".

Organizat de Primăria Comunei Feldioara și produs de Asociația Artis, festivalul va aduce în atenția spectatorilor din Feldioara proiecții speciale și invitați de seamă.

Pentru al treilea an consecutiv, festivalul va aduce Filme-n dar, dar și poveste în prezența unor nume mari din lumea cinematografiei românești. Invitații speciali de anul acesta sunt criticul de film Irina-Margareta Nistor și Virgil Ianțu.

Primarul comunei Feldioara, Sorin Taus, a oferit detalii despre eveniment în cadrul emisiunii Pulsul Zilei:

Anul acesta, în perioada 28-30 iulie 2023, spectatorii din Feldioara și împrejurimi sunt așteptați la o serie de proiecții speciale, dedicate artistului Ion Popescu Gopo, pentru a marca 100 de ani de la nașterea sa.

Diminețile vor fi dedicate proiecțiilor pentru copii, pentru timp de calitate petrecut în familie, iar serile vor fi dedicate filmelor apreciate și premiate.

Întregul interviu îl puteți urmări aici: 


Nucu Jalea