ACUM:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale
Urmează:
20.00
Radiojurnal
Apoi:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tot mai multe mesaje RO-ALERT care indică prezența ursului, în municipiu

Publicat: marți, 1 August 2023 , ora 11.24
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Locuitorii Brașovului au primit ieri mai multe mesaje de avertizare, care indicau prezența ursului în diverse zone din municipiu.

Astfel, luni, în jurul orelor 11.00, autoritățile au transmis un mesaj RoAlert pentru a anunța prezența unui urs în zona Fundătura Hărmanului.

Locuitorii au fost sfătuiți să evite zona, să rămână în locuințe:

„Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți. Fără să vă expuneți pericolului, protejați animalele din gospădărie”.

Astfel de mesaje au mai fost transmise și pentru a semnala prezența urșilor în Triaj, iar în timpul nopții pe străzile Gloriei sau Tudor Vladimirescu, în cartierul Tractorul.

Același exemplar, probabil, a fost zărit pe strada Grigore Ureche, pe partea cealaltă a podului de la Fartec, în această dimineață.

Dacă întâlniți ursul în oraș, este recomandat să încercați să vă refugiați într-o scară de bloc sau într-un spațiu comercial. Nu vă apropiați de exemplar și nu încercați să îl fotografiați.

Sunați imediat la 112.
Nucu Jalea