ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Din toamnă vom putea returna, la magazine, sticle, PET-uri și doze de aluminiu

Publicat: vineri, 11 August 2023 , ora 13.50
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Din 30 noiembrie, românii vor putea returna, la magazin, recipientele de băuturi, indiferent că vorbim de sticle, PET-uri sau doze de aluminiu.

Este vorba despre sistemul garanție-returnare, spune ministrul Mediulului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, prezent la Brașov la o conferință pe tema „Reciclăm în România”:

Tot din toamnă, școlile vor primi 100 de milioane de lei pentru activitățile specifice programului Săptămâna Verde, a mai anunțat Mircea Fechet:

Vă reamintim că ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet a participat, azi, la Brașov, la a 6-a din seria celor 8 conferințe care se desfășoară, în această vară, în cadrul campaniei  „Reciclăm în România”, cu scopul informării cetățenilor cu privire la beneficiile colectării selective a deșeurilor.

Monica Neacșu, Camelia Vlad