ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Minivacanță printre dinozauri, la Râșnov

Publicat: miercuri, 16 August 2023 , ora 10.47
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Turiștii au venit în număr mare și la Râșnov, în minivacanța de Sfânta Maria.

Trenulețele care urcă pe dealul Cetății Râșnov au fost pline pe tot parcursul zilei, însă cei mai mulți călători au făcut prima oprire la Dino Parc, acolo unde distracția a fost garantată.

Pe lângă întâlnirile cu cei 120 de dinozauri din parc, organizatorii au pregătit pentru cei mici și un spectacol special.

De activitățile oferite, tiroliană, cinema în aer liber sau plimbări cu trenulețul s-au bucurat deopotrivă și cei mici, dar și cei mari:

Pe perioada verii, în parc se poate dormi alături de dinozauri.

„Dinozaurii noștri sunt împrăștiați pe cele 4 hectare și avem și foarte multe activități, zone de joacă, traseu de aventură pentru toate vârstele, ateliere de creație într-o minisalină, cinematograf în aer liber și foarte multă înghețată, inclusiv acea înghețată specială din biluțe. Vinerea noaptea și sâmbăta noaptea organizăm sleepover. Îi puteți vedea pe dinozauri cum dorm, cum sforăie, veți avea parte de un foc de tabără cu bezele, cu cinematograf 9D”, a precizat purtătorul de cuvânt al Dino Parc, Bogdana Balmuș.

Prețul unui bilet de intrare peste adulți este de 42 de lei, în timp pentru copiii peste 3 ani este de 32 de lei.

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Ruxandra Stoica