Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Educație prin joc pentru liceeni, la Forumul Orașelor Verzi

Publicat: miercuri, 16 August 2023 , ora 11.55
Sursa foto: Armata Selectării Atente a Plasticului
Sursa foto: Armata Selectării Atente a Plasticului
Liceenii brașoveni vor învăța prin joc cum să protejeze mediul înconjurător.

Asta în cadrul atelierelor educative interactive organizate de Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), pe 9 și 10 septembrie, în cadrul Forumului Orașelor Verzi (FOV).

„Dacă la edițiile precedente din cadrul FOV am avut ateliere și activități dedicate publicului larg, de această dată ne concentrăm doar pe publicul nostru țintă, adolescenții, și le pregătim 4 sesiuni de joacă extrem de antrenante - vor afla informații despre reciclare într-un mod inedit și jucăuș”, a spus Mihaela Tutunaru, coordonator program ASAP.

Atelierele, susținute de Alex Zamfir, cunoscut în mediul online drept „Cel mai bun tată”, caută să-i aducă mai aproape de subiectul colectării separate și al reciclării pe tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, prin jocul Adevăr sau Reciclare.

„Este primul meu joc pe tema reciclării și mă bucură nespus feedback-ul constant pe care-l primesc de la copii, părinți și bunici. Este și distractiv, dar și educativ, provocator și plin de întrebări șugubețe. Îi aștept să se Înscrie la ateliere și să-l jucăm împreună. O să le placă, garantat!”, a precizat Alex Zamfir.

Atelierele vor avea loc la Galeria Inspiratio, din Brașov, str. Curtea Johannes Honterus nr. 8, de la orele 11.00 și 13.00, iar participarea se face pe bază de înscriere, completând formularul disponibil AICI.

Locurile sunt limitate, de 120, câte 30 pentru fiecare atelier în parte.

Armata Selectării Atente a Plasticului este un program de responsabilitate socială inițiat de Fundația The Institute, care urmărește să genereze schimbare în comportamentul adolescenților față de plastic, de la utilizare la colectare separată și reciclare.
Radio România Brașov FM