ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dino Parc Râșnov, Marele Premiu al publicului la Destinația Anului

Publicat: miercuri, 23 August 2023 , ora 14.30
Sursa foto: Dino Parc Râșnov
Sursa foto: Dino Parc Râșnov
Parcul cu dinozauri de la Râșnov a câștigat Marele Premiu al publicului în cadrul competiției Destinația Anului.

Nu este primul premiu de acest fel pentru cei de la Dino Parc Râșnov, care în luna mai au obținut titlul Destinația Anului și la categoria Parcuri de Distracție și Aventură.

„Mulțumim din nou tuturor celor care ne-au oferit votul lor de încredere. Suntem mândri că am reușit să punem Râșnovul în vârful topului celor mai vizitate destinațiilor turistice din Romînia și sper să ne păstrăm această poziție mult timp de acum. (...) Dino Parc Râșnov este Destinația Anului și datorită unei echipe de oameni extrem de dedicați, atenți la ce își doresc cei care ne trec pragul și fără doar și poate este și premiul lor”, a spus Adrian Apostu, managerul parcului.

Cu peste 120 de exemplare de dinozauri în mărime naturală, trasee de aventură, cinema în aer liber și cinema 9D, ateliere de creație, trenulețul Dino, dar și un vulcan, Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc de acest fel din sud – estul Europei.

Anual, parcul atrage aproximativ 500.000 de turiști.

În plus, din această vară, vizitatorii pot alege să parcurgă un nou traseu de aventură, de 100 metri lungime, aflat la o înălțime de 6 metri, de concerte în aer liber sau să rămână peste noapte și să doarmă la cort alături de cei 120 de dinozauri.
Radio România Brașov FM