Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Asociațiile și fundațiile pot depune documentația pentru subvenția pe anul viitor

Publicat: miercuri, 23 August 2023 , ora 15.52
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Primăria Municipiului Brașov
Asociațiile și fundațiile acreditate ca furnizori de servicii sociale pot depune documentația pentru subvenția pe anul viitor, a anunțat Primăria Brașov.

„Începând cu 1 septembrie, deschidem etapa de depunere a dosarelor pentru subvențiile pe Legea Nr. 34/1998, cea prin care organizațiile nonguvernamentale care fac servicii sociale pentru beneficiari din municipiul Brașov pot să beneficieze de subvenții de la bugetul local. În ultimii ani am crescut aceste subvenții, astfel încât cei care oferă servicii de calitate să nu ia acele costuri de la familiile care beneficiază de acele servicii”, a spus viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu.

Pot depune dosarul toți cei care oferă servicii sociale, indiferent că se ocupă de copii, de vârstnici sau de persoane cu dizabilități.

Documentația se depune într-un singur exemplar, în plic închis, și se înregistrează la registratura Direcției de Asistență Socială Brașov - strada Panselelor numărul 23.

Data limită până la care se pot depune dosarele este 29 septembrie 2023, ora 15.30.
Sorin Țîrcă