ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Restricții pe mai multe străzi din oraș

Publicat: miercuri, 23 August 2023 , ora 16.59
Sursa foto: arhivă / DRDP Brașov
Sursa foto: arhivă / DRDP Brașov
Pe mai multe străzi din municipiul Brașov vor fi restricții de circulație în perioada următoare, anunță Primăria Brașov.

În lunile august și septembrie se desfășoară lucrări de reparații pe mai multe străzi, iar traficul va fi restricționat.

Zilnic, între 8.00 și 17.00, pe Drumul Poienii se va circula pe o singură bandă, între Livada Poștei și Turnul Alb.

Pe drumul Poienii se va mai lucra pe trei tronsoane – în zona Belvedere, în zona intersecției cu strada Cibinului și la Km 4, aici executându-se lucrări de reparații asfalt.

Reparații majore se execută și pe strada Carpaților, cu restricții de circulație pe o bandă pe sens, între străzile Zorilor și Barbu Lăutaru.

Municipalitatea mai anunță că se pavează strada Fundătura Țibleșului și se execută reparații pe Sitarului și Pârâului.  

Săptămâna viitoare se va intra pe strada Molidului, pentru lucrări de refacere după intervenția Electrica, lucrări care implică atât porțiuni din carosabil, cât și din trotuare.

Săptămâna viitoare se va intra și în zona Urban Invest, pe segmentul dintre strada Barbu Lăutaru și Poienelor, paralel cu strada Carpaților.

În acest moment, în oraș se mai lucrează pe 13 Decembrie, între b-dul Gării și str. Camil Petrescu, cu restricții temporare de circulație pe maxim o bandă.

Lucrări de asfaltare cu turnare de covoare asfaltice se desfășoară și în Triaj, pe strada Filiași.

Se execută reparații ale carosabilului în zona Gării, pe strada din spatele Sălii Sporturilor.

Săptămâna viitoare va intra în reparații Strada Hărmanului, pe tronsonul cuprins între Bld. Al. Vlahuță și strada Toamnei.

Lucrările vor dura aproximativ două săptămâni și vor presupune frezare și turnare de covor asfaltic, ceea ce va însemna și restricționarea circulației, temporar, pe o bandă.

În paralel, vor fi executate și reparații pe strada Sînzienelor, în spatele sediului CEC.
Sorin Țîrcă