Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Se schimbă autobuzele de Săcele

Publicat: miercuri, 23 August 2023 , ora 17.21
Sursa foto: arhivă / RATBV
Sursa foto: arhivă / RATBV
Cele 15 autobuze cu norma de poluare Euro 2 sau 3 ce asigură transportul public între Brașov și Săcele vor fi înlocuite cu unele second hand, însă cel puțin Euro 6.

Este vorba de autovehicule de mare capacitate.

Consiliul de Administrație al RATBV spune că va face tot ce este posibil ca, de la 1 septembrie, să deservească pasagerii de pe acest traseu în cele mai bune condiții.

„Deși am fost puși într-o situație destul de complicată, îi asigurăm pe săceleni că facem tot ce depinde de noi, cu resursele existente, să le asigurăm un serviciu de transport eficient și sigur. Abordarea consiliului de administrație a fost una constructivă și pragmatică, având drept scop exclusiv rezolvarea problemei de mobilitate a săcelenilor. Așa cum am reușit să asigurăm transportul în alte localități, vom reuși și la Săcele, însă trebuie spus clar că acest lucru va putea genera unele disfuncționalități în alte comunități”, a spus vicepreședintele Consiliului de Administrație al RATBV SA, Eduard Bălășcan.

Consiliul de Administrație al RATBV S.A. cere clienților săi să manifeste înțelegere cu privire la posibilele fluctuații temporare ale calității serviciului de transport în unele localități din zona metropolitană Brașov.

Sorin Țîrcă