Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Fiii Brâncovenilor”

Publicat: sâmbătă, 26 August 2023 , ora 12.42

Comunitatea din Sâmbăta de Sus și din împrejurimi este invitată în acest weekend la prima ediție a evenimentului cultural „Fiii Brâncovenilor“, în Grădina Castelului Brâncovenesc , cu începere sâmbătă, de la ora 14.00. 

Timp de două zile, participanții se vor distra pe muzică ușoară, populară și folk.

Cu sprijinul conducerii Hergheliei Sâmbăta de Jos, va avea loc și un spectacol ecvestru, oferit de dresoarea Georgiana Neselean și armăsarul Pluto.

Astăzi, printre artiștii care vor urca pe scena evenimentului se numără Iulia Caraiman, Florin Chilian și N&D. Festivitățile din prima zi se vor încheia în jurul orelor 10 seara cu un foc de artificii. 

Mâine, după orele 14.00, pe scenă vor fi prezenți artiști cu repertorii din folclor. Printre aceștia, Ioana Bozga, Robert Târnăveanu și Gheorghe Sorea. Evenimentul se va încheia cu un recitalul de muzică ușoară Ciro de Luca.

RRBV FM