Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Brașovenii au donat și astăzi sânge pentru victimele de la Crevedia

Publicat: luni, 28 August 2023 , ora 15.27
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Zeci de brașoveni au întărit rândurile și astăzi la Centrul de Transfuzii Sanguine, pentru a dona sânge, în primul rând din dorința de a ajuta victimele tragediei de la Crevedia, dar nu numai pe acestea.



Vă reamintim că Centrul de Transfuzii Sanguine Brașov și-a deschis porțile și ieri, zi de duminică, iar peste 120 de persoane au trecut în ziua anterioară prin procedurile de recoltare.

Directorul Centrului, Camelia Roșu, le este recunoascătoare pentru gestul umanitar:

“Campania de donare merge bine. La fel ca și ieri, au venit în număr mare, donatorii. Le mulțumim celor care vin și îi așteptăm și pe cei care vor să vină în zilele următoare”.

Campania „Sângele tău contează! Donează și tu pentru victimele de la Crevedia!” continuă, iar Radio România Brașov te îndeamnă să te alături acestui demers.

Centrul de Transfuzii Sanguine Brașov, de pe str. Victor Babeș nr. 21, este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 7.00 -13.00.

Sursa foto: Radio România Brașov FM

Camelia Vlad