Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De la 1 septembrie, Brașovul va fi legat de Săcele cu linia RAT metropolitană 710

Publicat: miercuri, 30 August 2023 , ora 11.48
Sursa foto: Facebook / RATBV
Sursa foto: Facebook / RATBV
Al 21-lea traseu metropolitan operat de RAT Brașov în județ, linia 710, Brașov - Săcele, va fi funcțional din 1 septembrie.

În fiecare zi lucrătoare vor fi 77 de curse tur-retur, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale – 59.

Primele plecări în cursă vor avea loc în fiecare zi, fără excepție, la orele 04.30 din capătul „Roman” și la 05.00 din capătul „Săcele Garaj”, iar ultimele la orele 23.30 din „Roman”, respectiv 24.00 din Săcele.

Lungimea totală a cursei este de peste 20 km și va fi parcursă (dus-întors) în 60 de minute.

“În ceea ce privește facilitățile acordate persoanelor cu domiciliul în Săcele, societatea noastră va pune în vânzare sau va încărca gratuit toate titlurile de călătorie ce au fost stabilite prin hotărâre a Consiliului Local Săcele. Planul tarifar al RATBV pentru această localitate cuprinde, la capitolul facilități, titluri de călătorie ce se acordă pensionarilor sau persoanelor vârstnice, în funcție de venituri, elevilor, evoluționarilor, veteranilor, persoanelor cu dizabilități, studenților și donatorilor de sânge”,
a precizat purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan.

Abonamentul lunar costă 150 de lei și permite utilizarea tuturor liniilor metropolitane și urbane operate de RATBV în toată zona metropolitană Brașov.

Pot fi cumpărate și bilete sau abonamente doar pentru stațiile Săcele.

Toate informațiile sunt disponibile pe ratbv.ro.
Adina Chirvasă