ACUM:
18.05
Sens unic (continuare)
Urmează:
19.00
Buletin de știri
Apoi:
19.03
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Controale la firmele cu carburanți din județ

Publicat: miercuri, 30 August 2023 , ora 13.41
Sursa foto: arhivă / ITM Brașov
Sursa foto: arhivă / ITM Brașov
Firmele din Brașov care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat, vor fi verificate de o comisie instituită din ordinul prefectului județului.

“Am emis astăzi ordinul de prefect privind constituirea comisiei de control la instituțiile publice și operatorii economici. În această dimineață am avut o primă ședință cu conducerile instituțiilor reprezentate în aceste comisii, pentru a pune la punct chestiunile organizatorice, pentru a putea să acționăm rapid, într-un mod cât mai eficient. De altfel, unele instituții, cum sunt Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Comisariatul Județean al Gărzii Naționale de Mediu și ITM au început încă de ieri controalele pe domeniile lor de competență”, a explicat subprefectul Izabela Ambrus.

Rezultatele acțiunilor de control programate până la sfârșitul lunii octombrie vor fi centralizate de Instituția Prefectului Județul Brașov și transmise Ministerului Afacerilor Interne.
Camelia Vlad