ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Transparență totală pentru proiectul de unificare a celor două echipe brașovene din liga a treia

Publicat: joi, 31 August 2023 , ora 10.13
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Sursa foto: arhivă / Radio România Brașov FM
Transparență totală pentru noul proiect prin care se dorește unificarea fotbalului brașovean. Asta i-a solicitat, în ședința de Consiliu Local, viceprimarul Sebastian Rusu, primarului Allen Coliban.

După retragerea echipei de seniori de la FC Brașov din liga a treia, primarul Brașovului a anunțat că autoritățile locale vor sprijini financiar activitatea formației SR Brașov, care evoluează tot în al treilea eșalon fotbalistic.

Viceprimarul Sebastian Rusu a anunțat că grupul PNL din Consiliul Local nu va vota alocarea bugetară fără prezentarea unui proiect transparent:

“Domnule primar, în urma dezastrului lăsat de oamenii girați de dvs și a eșecului monumental al pierderii licenței pentru liga a doua FC Brașov, ați propus strângerea rândurilor fotbalului brașovean. Prin unificarea FC Brașov cu SR Brașov. (…) Înainte de a începe orice discuție legată de noul proiect de fotbal al administrației dumneavoastră este necesar să avem răspunsuri clare, concrete și precise la o serie de teme importante atât pentru cetățenii Brașovului, cât și pentru tot ceea ce trebuie să însemne administrația publică”.

Răspunsul primarului Allen Coliban a venit prompt, tot în plenul Consiliului Local:

„Este un text făcut de o echipă de comunicare competentă, dar care ar fi putut să își ia 90% dintre informații de la colegul dumneavoastră, domnul Bădulescu, care a fost votat în Consiliul Local ca reprezentant în AGA și care cunoaște chiar mai bine decât mine anumite aspecte legate de desfășurarea și activitatea clubului în ultimii doi ani (...) Parte din dezastrul și eșecul acestei echipe la nivel organizatoric poate fi discutat și găsit la nivel de membri în AGA”.

Primarul Allen Coliban a anunțat că intenționează să ceară efectuarea unui audit la FC Brașov și că, în ședința viitoare de plen, va prezenta în detaliu proiectul prin care se dorește unificarea sportului brașovean.
Radio România Brașov FM