Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

De Noaptea Muzeelor la Sate, comunitatea din Vlădeni vă invită la șezătoare

Publicat: sâmbătă, 2 Septembrie 2023 , ora 13.08
Sursa foto: Facebook / Noaptea Muzeelor la Sate
Sursa foto: Facebook / Noaptea Muzeelor la Sate

Povești, proverbe și zicători, dar și cântec și joc, în seara aceasta, la Muzeul Satului Vlădeni.

Este Noaptea Muzeelor la Sate, iar localnicii din Vlădeni au decis să organizeze o șezătoare prin care care să le prezinte vizitatorilor crâmpeie din atmosfera satului de odinioară.

În plus, în holul muzeului este amenajată o expoziție de fotografie veche, de peste 100 de ani, care reflectă viața și activitatea oamenilor din Vlădeni.

Vă reamintim că astăzi este ediția inaugurală a programului "Noaptea Muzeelor la Sate", un proiect derivat al Nopții Muzeelor, care își propune să atragă atenția publicul larg asupra patrimoniului cultural rural.

În județul Brașov, sunt deschise astăzi, spre vizitare, nu mai puțin de 15 obiective din mediul rural, printre care Muzeul de Pânze și Povești din Mândra, Fierăria lui Lazăr, din Șona, Muzeul "Iosif Vulcan", din Șinca Veche sau stația de Pompieri din Cobor.

Radio România Brașov FM