ACUM:
11.03
Pulsul zilei
Urmează:
12.00
Radiojurnal
Apoi:
12.10
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Baschetbaliștii de la Corona Brașov au trecut în ultimul meci amical fără trei jucători importanți

Publicat: marți, 5 Septembrie 2023 , ora 12.34
foto: Corona Brașov
foto: Corona Brașov

Baschetbaliștii de la Corona Brașov au intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru startul noului sezon.

Jucătorii pregătiți de Ionuț Bâscoveanu au trecut în ultimul test de CSM Focșani cu 56 la 52 dar nu au avut la dispoziție trei jucători importanți: Brendan Andresson, David Neacșu și George Darwich.

Antrenorul Ionuț Bâscoveanu a declarat: "A fost un meci destul de dificil pentru noi, pentru că am avut mici probleme mai ales cu sănătatea conducătorilor de joc, iar asta s-a reflectat în jocul nostru în ceea privește privește organizarea. Dar, cu această ocazie am avut posibilitatea să-i rulăm și pe cei tineri, să-i vedem la treabă"

La finalul acestei săptămâni, brașovenii vor participa pe 8 și 9 septembrie la Memorialul Georgel Ziguli la Pitești.

În prima zi a competiției, Corona Brașov întâlnește gazda FC Argeș de la 20.15. În celălalt joc se vor duela Rapid București și Spartak Pleven.

Finala mare și finala mică vor avea loc pe 9 septembrie. Primele meciuri oficiale ale brașovenilor vor avea loc pe 15 și 17 septembrie când în Sala Sporturilor Corona va întâlni CSO Voluntari și Laguna București în grupa din Cupa României.

Adrian Susanu