ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fotbalistul brașovean Daniel Paraschiv, în echipa etapei

Publicat: marți, 5 Septembrie 2023 , ora 13.23
foto: FC Hermannstadt
foto: FC Hermannstadt

Atacantul brașovean Daniel Paraschiv a fost introdus de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa a ideală a etapei cu numărul 8 după ce a marcat de două ori pentru cei de la FC Hermannstadt.

Cu golurile reușite de atacantul brașovean, sibienii au remizat în deplasare pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 2 la 2. Paraschiv a ajuns la 4 goluri marcate în startul acestui sezon și se află la două lungimi în spatele liderului Aurelian Chițu de la U Craiova 1948. FC Hermannstadt se află pe locul 8 în Superligă cu 9 puncte după 7 etape. În viziunea celor de la LPF echipa ideală a etapei cu numărul 8 este următoarea:

PORTAR:

Robert Popa (FC U Craiova 1948) - Prinde "Echipa etapei" pentru întâia oară în acest sezon. Deși are doar 20 de ani, a strâns 54 de meciuri pe prima scenă.

FUNDAȘI

Gabriel Compagnucci (FC U Craiova 1948) - A pasat decisiv pentru golul care a deschis seria reușitelor oltenilor din duelul cu deținătoarea titlului.

Paul Iacob (FC Rapid 1923) - O nouă evoluție sigură. A profitat de șansa primită din partea antrenorului și a bifat al cincilea meci ca integralist.

Nicolas Samayoa (Politehnica Iași) - A câștigat toate duelurile cu adversarii. Este primul jucător din Guatemala prezent în campionatul României.

Risto Radunovic (FCSB) - A marcat pentru întâia oară în acest sezon, reușita sa fiind a șaptea în 180 de partide disputate în SuperLiga României.

MIJLOCAȘI

Jair Silva (Petrolul) - Trece printr-o perioadă excelentă. A reușit o dublă, ajungând la patru goluri în campionatul curent, în care mai are și trei pase decisive.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) - O prestație entuziasmantă! A contribuit la succesul echipei sale cu o dublă și o pasă decisivă.

Darius Olaru (FCSB) - Un căpitan de nota 10! Și-a mobilizat excelent echipa după înfrângerea de la Arad. Roș-albaștrii s-au impus în derby și datorită celor două goluri reușite de Olaru.

Alin Roman (Politehnica Iași) - A marcat ambele goluri ale ieșenilor pe "Cluj Arena", în urma cărora Poli s-a întors acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

ATACANȚI:

Albion Rrahmani (FC Rapid 1923) - Impresionant! A doua apariție în tricoul grupării antrenate de Cristiano Bergodi, a doua dublă pentru vârful care a intrat rapid în inimile suporterilor giuleșteni.

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt) - Cu dubla din această etapă, vârful sibienilor a ajuns la 18 goluri în Superliga României, dintre care nouă în anul calendaristic 2023.

ANTRENORUL ETAPEI:

Leo Grozavu
Adrian Susanu